Customer Due Diligence

Bent u veel tijd kwijt met uw Customer Due Diligence-beleid om de verplichtingen uit de wet Wwft na te leven? Wilt u snel de identiteit van uw cliënt verifiëren, de Ultimate Beneficial Owner (UBO) achterhalen, of uiteindelijk belanghebbenden en entiteiten op PEP- en sanctielijsten controleren? Maakt u veel kosten bij het steeds opnieuw aanschaffen en raadplegen van KvK uittreksels om de vereiste bedrijfsgegevens op te vragen voor het monitoren van uw cliënten?

 

Verbeter en versnel uw Customer Due Diligence-proces

Met Company.info vindt u alle benodigde bedrijfsinformatie om aan uw verplichtingen te voldoen op het gebied van cliëntverificatie, het achterhalen van de UBO(‘s), cliëntmonitoring en archivering van bewijsstukken voor de audit trail.

Features voor CDD

Hoe helpt Company.info u te voldoen aan de eerstelijns check voor de Wft en Wwft?

 • UBO check

  Vind eenvoudig UBO’s en bevoegde vertegenwoordigers door actuele informatie over concernrelaties, bestuurders en aandeelhouders. Meer over UBO.

 • Compliance check

  Controleer met één klik of uw cliënten (personen en entiteiten) voorkomen op een PEP- en sanctielijsten, en in het nieuws.

 • Rechtspraak

  Controleer met één klik of uw relaties voorkomen in recente gerechtelijke uitspraken. Meer over rechtspraak.

 • Recente KvK-uittreksels inzien

  Monitor uw cliënten en maak daarvoor ook gebruik van de miljoenen beschikbare KvK uittreksels in Company.info Online. Meer over KvK-uittreksels.

 • Bedrijfsnieuws volgen

  Toets periodiek of uw cliënt nog voldoet aan het risicoprofiel, zoals dat is opgesteld bij aanvang van de relatie. Volg automatisch het zakelijke nieuws over uw cliënten met Company.info, zo vaak u wilt. Meer over bedrijfsnieuws volgen.

Weet wie er achter zit

Voor wie?

Ondersteun ook uw cliëntenonderzoek met Company.info.

 • Customer Due Diligence

  Bespaar tijd bij cliëntacceptatie en cliëntmonitoring doordat alle benodigde bedrijfsinformatie met één klik zichtbaar is. Voorkom zakendoen met frauduleuze of risicovolle ondernemingen.

 • Juridische dienstverlening

  Help uw organisatie en uw relaties te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Uw dienstverlening wordt efficiënter doordat u eenvoudig de UBO achterhaalt en beschikking heeft over vele originele en actuele KvK documenten.

 • Zakelijke professional

  Ontdek sneller met wie u zaken doet met behulp van de bedrijfsinformatie zoals de concernrelaties, de deelnemingen en de (minderheids)belangen van ondernemingen.

CDD-proces met Company.info data?

Ondersteun ook uw Customer Due Diligence werkprocessen. Dat kan online, in uw eigen systeem of met een losse data-levering.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt onder andere gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Schipper
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC