Ondersteun uw sales proces met Archie CRM en Company.info

Op zoek naar relevante prospects? Betrouwbaar klantinzicht? Foutloze invoer van klantdata? Richt u op de juiste relaties, met een up-to-date CRM-bestand!

Archie

Met één klik juiste klantdata in uw CRM

Sinds 2013 is Company.info datapartner van Archie CRM. Door de koppeling tussen Company.info en Archie CRM creëert u op basis van de klantenpiramide waardevolle prospectlijsten om in Archie op te volgen. En heeft u altijd de meest actuele klantdata in uw CRM beschikbaar.

 

  • Vind new business o.b.v. de klantpiramide
  • Ontdek wat uw netwerk kan betekenen
  • Actualiseer uw huidige klantdata

Vind waardevolle leads

Hoe vindt een sales professional waardevolle leads? Bekijk de video.

 

Archie CRM geeft u eenvoudig inzicht in uw ideale klantprofiel. Analyseer in welke branches u succesvol bent of bekijk op basis van de 80/20-regel in de Archie klantenpiramide welke organisaties de meeste omzet genereren. O.b.v. dit profiel kunt u in Company.info waardevolle look-a-like prospects selecteren. Door deze prospects in Archie op te volgen, meet u direct de resultaten van uw inspanningen.

Weet met wie u zaken doet!

Company.info biedt van alle bedrijven in Nederland (meer dan 2,5 miljoen) de formele en actuele contactgegevens, managementinfo, concernrelaties, financiële kerncijfers en KvK-uittreksels. U kunt onder andere zoeken op naam, regio, branche en omzet.

 

  • Meer dan 2,5 miljoen bedrijfsprofielen
  • Ga goed voorbereid op gesprek
  • Verbeter research, marketing en sales

Snelle en foutloze invoer van klantdata in ons Archie CRM-systeem en een beter klantinzicht zijn belangrijk voor ons. Dankzij Company.info zijn wij in staat om te beoordelen hoe onze klanten er financieel voor staan en wat de de kritische succesfactoren van een prospect zijn. Nog steeds ontdekken we nieuwe  mogelijkheden van Company.info voor onze klantbenadering. Zoals het selecteren van relevante prospects op basis van onze huidige klanten. En het continu op de hoogte blijven van onze klanten via de nieuwsalerts. Sinds ditp gebruik maakt van Company.info, kennen we onze klant veel beter!

Johan van Winden
Partner, ditp ICT-dienstverlener

Nog vragen over Archie én Company.info?

Henk-Jaap Sanders, Commercieel Manager, helpt u.

Archie CRM verrijkt met Company.info bedrijfsinformatie

Archie CRM en Company.info hebben de krachten gebundeld en bieden u een verregaande CRM oplossing. Uw prospect- en klantgegevens worden direct verrijkt met uitgebreide bedrijfsinformatie van Company.info, een database met meer dan 2,5 miljoen organisaties in Nederland.

 

Met één klik heeft u in Archie CRM een compleet en up-to-date overzicht van uw klantrelaties. U kunt uw relatiebestand direct aanvullen met relevante prospects uit Company.info en zo eenvoudig de resultaten in uw klantenpiramide meten.

Company.info gratis uitproberen?

Wilt u alvast een kijkje nemen in Company.info en ontdekken welke bedrijfsinformatie interessant kan zijn voor uw Archie CRM, business en organisatie? Vraag nu een proefabonnement aan. Geen betaalgegevens nodig. Één week gratis toegang tot Company.info. Stopt automatisch.

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Salland Olie
ditp
Gemeente Deventer
AKD
Deloitte