Blog

Sales boost door partnership Company.info

Talent Peaks is een jonge consultancy organisatie, die zich helemaal heeft toegelegd op het implementeren van Salesforce apps om o.a. de ‘customer journey’ voor organisaties te optimaliseren. Terwijl ze pas sinds februari 2016 bestaan, bedienen ze met vijftien consultants nu al tal van grote klanten. In de eerste maand na de oprichting werden ze partner van Company.info Webservices. Joram Timmerman, Managing Partner van Talent Peaks, vertelt over zijn ervaringen met dit partnership.

Maximaal presteren met Salesforce

Timmerman: ‘Wij helpen onze klanten om maximaal te presteren op het gebied van sales, marketing en recruitment/HR activiteiten. Salesforce biedt daarvoor goede oplossingen. Het is één van de grootste en meest innovatieve cloud-platformen ter wereld, sterk in het integreren met andere systemen en heeft een snelgroeiend eigen app eco-systeem.

“Succesvolle sales bij onze klanten wordt bepaald door de kwaliteit van data. Company.info Webservices vervult daarbij een belangrijke rol.”
Joram Timmerman
Managing Partner Talent Peaks

Altijd actuele klantgegevens

‘Onze klanten hebben een sterke behoefte om hun datakwaliteit op peil te houden. Het partnership met Company.info Webservices helpt ons om direct aan deze vraag te voldoen. Naast de kwaliteit van data is de toegankelijkheid van de data heel goed. Ook bieden ze een kant en klare Salesforce-app, waardoor de koppeling snel is gelegd. Company.info Webservices heeft wat dat betreft echt een streep voor op andere partijen,’ aldus Timmerman.

Van data-integratie naar digitale transformatie

‘Wij merken dat het installeren van iets simpels als de Salesforce-app van Company.info Webservices een goed startpunt is in het bouwen aan een klantrelatie. Het helpt ons om de processen bij de klant echt te begrijpen en te ondersteunen, waardoor we vervolgens weer bij meer Salesforce-wensen betrokken worden. Voor je het weet, ben je een trusted partner en help je klanten om hun manier van werken te digitaliseren. Een sales boost voor de klant en voor ons.’

Meer weten? Bekijk de website van Talent Peaks.

Bekijk alle blogberichten