Blog

Regeltante: ‘Door visualiseren vindt men elkaar makkelijker’

Regeltante bemiddelt in heel Nederland in huispersoneel; zoals oppas, klussers, tuinmannen, thuiszorg en huishoudelijke hulp. Sinds 2 jaar worden alle vacatures en beschikbare kandidaten aan de bezoekers getoond op een kaart. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de geo-coördinaten die Company.info levert. “De overstap naar het visualiseren van vraag en aanbod op een kaart heeft het voor alle partijen veel makkelijker gemaakt om elkaar te vinden” zegt Linda Woudstra, oprichtster van Regeltante.

“Ik had vier jaar geleden al het idee om dit te gaan doen maar toen was de technologie nog niet voor handen en moesten wij dit zelf allemaal gaan programmeren. Sinds 2 jaar biedt Google maps de mogelijkheid om hun kaart technologie te gebruiken en zetten wij daar ons aanbod op. Klanten en kandidaten speuren nu zelf hun omgeving af naar passende mogelijkheden en nemen daarin allerlei overwegingen mee die wij nooit hadden kunnen vastleggen in onze database. Bijvoorbeeld: iemand kan kiezen voor een bepaald oppasadres omdat deze op de route ligt naar het werk. Dit soort informatie blijft nu bij de klant en hoeven wij niet meer te weten om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Daardoor kunnen wij ons weer bezig houden met de kern van onze dienst; het werven en screenen van de kandidaten die we op de kaart laten zien!”

Voordelen van het zoeken via Regeltante

  1. Een voortdurende toestroom van gescreende kandidaten op uw zoekkaart in uw postcode gebied.
  2. Onbeperkt de cv’s van kandidaten bekijken en contact gegevens opvragen.
  3. De hele week en 24 uur per dag de mogelijkheid zelf direct contact te leggen met geschikte kandidaten.
  4. Handige kleurcodes waarmee u direct kunt zien hoe actueel een cv op dit moment is. Optie om verouderde profielen door Regeltante te laten na bellen.
  5. Tussentijds op non-actief plaatsen van uw zoekopdracht om te kunnen proefdraaien met een kandidaat en geen zoektijd te verliezen op uw pakket!

Ook met Company.info aan de slag?

Probeer geïntegreerde data van Company.info Webservices twee weken gratis, of neem contact  op voor meer informatie of advies op maat.

Bekijk alle blogberichten