Blog

Flanderijn, klant van Company.info, aan het woord

Met minder tijd en kosten, meer weten over onze klanten en debiteuren

Aan het woord: Dhr. Hans Flanderijn, directielid Flanderijn Incasso Gerechtsdeurwaarders

Samenwerken met Company.info om te verbinden

Verbondenheid is de basis van ons bedrijf. Wij zijn in bijna 70 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd, financieel sterke en toekomstgerichte onderneming. We streven het karakter van een familiebedrijf na. Juist omdat wij mensen zoeken die echt bij ons passen en, zoals wij dat noemen, over ‘het Flanderijn-gevoel’ bezitten. Wij investeren in mensen. Iedereen werkt vanuit dezelfde waarden en kennis, en dat verbindt.

Een vereiste voor ons werk is dat wij continu beschikken over de juiste informatie. Een match met Company.info was dan ook snel gemaakt. Company.info is namelijk uniek in hun dienstverlening. Met bedrijfsinformatie binden we beter met onze klanten. Er is geen andere partij die biedt wat zij aanbieden.

Risicomanagement

Snel en effectief een betalingsachterstand omzetten in een betaling. Dat is het doel van onze incassotrajecten. Door Company.info beschikken we snel over de gewenste bedrijfsinformatie en het laatste nieuws over onze klanten en debiteuren. Hierdoor weten we heel goed wat er speelt en kunnen we gericht met goede betalingsoplossingen komen. Wij maken veel gebruik van de uittreksels van de Kamer van Koophandel en doordat wij nu werken met Company.info besparen wij op onze KvK kosten.

“Company.info is, net als wij, een toekomstgerichte organisatie die voortdurend in ontwikkeling is om in te blijven spelen op de veranderende vraag, om te blijven verbinden met de klant.” – Hans Flanderijn, directielid Flanderijn Incasso Gerechtsdeurswaarders

Leadmanagement

Ook onze salesafdeling ervaart direct de voordelen van Company.info. Het krijgen van inzicht in prospects en klanten, het vinden van de DMU binnen een organisatie en het selecteren van een adressenbestand gaat erg eenvoudig. Zo downloaden wij bijvoorbeeld bedrijfsgegevens van Company.info en verzenden wij deze naar ons telemarketing bureau. De kwaliteit en het gebruiksgemak zijn hoog, waardoor ons salesteam heel effectief werkt.

Namens Company.info bedanken wij Hans Flanderijn van Flanderijn Incasso Gerechtsdeurwaarders voor het delen van zijn ervaringen.

Wil u ook uw ervaringen met Company.info delen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Bekijk alle blogberichten