Blog

FD Mediagroep neemt Company.info over

Company.info en FD Mediagroep intensiveren de bestaande samenwerking. Hiertoe neemt FD Mediagroep Company.info over. Door deze samenwerking kan Company.info nog beter inspelen op uw behoefte. De FD Mediagroep is een multimediale onderneming waar onder andere Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Fondsnieuws en RedactiePartners onderdeel van zijn.

 

 

Weten met wie u zaken doet

Commercieel directeur Benedicte Lochtenberg over de overname: “Wij werkten de afgelopen jaren al intensief en succesvol samen met de FD Mediagroep. Met het kwalitatieve bereik dat Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio realiseren in de zakelijke doelgroepen, zien wij grote mogelijkheden om Company.info te positioneren bij een grote groep potentiële cliënten. In de afgelopen vier jaar groeiden we ondanks –of wellicht juist dankzij- de economisch zware tijden met meer dan 45% per jaar. Gebruikers van Company.info weten dat zij met onze informatie beter voorbereid en succesvoller zaken kunnen doen.”

 

Jacques Kuyf, Algemeen directeur FD Mediagroep: “De overname van Company.info past in onze strategie om te ontwikkelen naar een digitaal nieuws en informatiebedrijf voor de zakelijke markt. Door de samenwerking met Company.info ontstaat de mogelijkheid om een grotere groep zakelijke professionals te voorzien van digitale informatie.”

 

Wat betekent dit voor u?

Met het bedrijfsnieuws weet u altijd  wat er speelt bij uw klanten en prospects. Door het zakelijke nieuws uit meer dan 800 bronnen te selecteren, heeft u 24 uur per dag inzicht in de voor u relevante sectoren en bedrijven. Met de nieuwsalerts die u zelf kunt instellen krijgt u een e-mail wanneer er nieuws is over uw (potentiële) klanten en relaties. Hierdoor kunt u kansen signaleren, maar ook direct actie ondernemen als het wat slechter blijkt te gaan met uw relatie. Bent u alvast nieuwsgierig naar de nieuwsmonitor? Neem gerust contact op.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de FD Mediagroep of over het bedrijfsnieuws? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk alle blogberichten