Blog

Company.info oogst waardering tijdens LOF event 2013

Company.info viel gisteren net buiten de prijzen tijdens het LOF Event 2013. Company.info behoorde tot één van de vijf genomineerden en oogstte waardering voor de wijze waarop we van toegevoegde waarde zijn voor onze gebruikers. Twinkle, kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals, sleepte de prijs in de wacht.

Lof_prijs_2013_2

In het Dialoque House in Amsterdam werd gisteren deze jaarlijkse kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele producten en diensten uitgereikt. De LOF jury selecteerde eerder al vijf nominaties die ‘voortreffelijk laten zien wat de state of the art en innovatie is in de vakinformatieve media’. Company.info was daar één van.

 

Company.info over de LOF Prijs

Lochtenberg, algemeen directeur Company.info: We zijn er trots op dat Company.info tot de laatste vijf nominaties behoorde! Onze dienstverlening is niet primair gericht op innovatie, maar vloeit voort uit het feit dat we goed naar onze klanten luisteren. We vinden het een enorme erkenning dat we zo goed op de LOF criteria scoren door onze klantwensen centraal te stellen.”

 

LOF over Company.info

De LOF jury over Company.info: “Door scherp een gat in het bestaande aanbod te signaleren, creëerde Company.info een slimme competitive edge op basis van aggregatie. De gebruiker heeft substantiële voordelen voor wat betreft gebruiksgemak, rijke analyses, tijd- en kostenbesparing. De brede informatiepropositie stelt gebruikers in staat om heel erg snel inzicht te krijgen in gedifferentieerde marktinformatie. Door de toevoeging van filters, overzichten, compliance tools, alerting services en andere mash ups levert de database meerwaarde voor helder afgebakende doelgroepen zoals juridische en financiële dienstverleners, accountmanagers en marketeers, etc. Zij raadplegen tijdens hun werk de databank meerdere malen per dag tegen behoorlijk lage kosten en met tijdwinst.”

“Door de toevoeging van filters, overzichten, compliance tools, alerting services en andere mash ups levert de database meerwaarde voor helder afgebakende doelgroepen zoals juridische en financiële dienstverleners, accountmanagers en marketeers.” – LOF jury

 

LOF Prijs voor Vakinformatie

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

 

Over Company.info

Company.info beheert de grootste online bedrijven database van Nederland. Zij bieden waardevolle, verrijkte bedrijfsinformatie over meer dan 2,5 miljoen organisaties en bedrijven. Deze bedrijfsinformatie is samengesteld uit diverse bronnen zoals de Kamer van Koophandel en het insolventieregister. Company.info is onderdeel van FD Mediagroep.

Bekijk alle blogberichten