Blog

Company.info genomineerd voor LOF Prijs 2013

 

Company.info is één van de vijf genomineerde bedrijven voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013. De Lof prijs wordt gezien als dé kwaliteitsprijs en wordt jaarlijks uitgereikt aan innoverende bedrijven in de vakinformatieve media.

Lof_prijs_2013

De onafhankelijke en vakkundige jury staat onder voorzitterschap van Alex Beishuizen, zelfstandig media-adviseur en mede-auteur van ‘Online of flatline’. Beishuizen over de 5 genomineerden: “De jury selecteerde 5 nominaties die voortreffelijk laten zien wat ‘de state of the art en innovatie’ is in de vakinformatieve media“.

De genomineerden voor LOF 2013:

  • Company.info (FD Mediagroep)
  • TNW Magazine (The Next Web)
  • Twinkle (BBP)
  • TuinbouwCommunicatie platform (Tuinbouw Communicatie)
  • Vind (Sdu Uitgevers)

 

Bekendmaking winnaar 2013

De feestelijke presentatie van de genomineerden en de bekendmaking van de winnaar van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 vindt plaats op maandag 21 januari 2013 in het Dialogues House in Amsterdam.

 

Over de LOF Prijs voor Vakinformatie

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en branche organisatie Media voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. De winnaar van de LOF prijs wint niet alleen geldbedrag van 10.000 euro maar ook een jaar lang exposure onder adverteerders, lezers en vakgenoten.

 

Over Company.info

Company.info biedt kwalitatieve bedrijfsinformatie aan de zakelijke professional. Met de grootste online bedrijven database van Nederland biedt Company.info waardevolle bedrijfsinformatie van meer dan 2,5 miljoen organisaties. Deze informatie is samengesteld uit diverse bronnen, waaronder de Kamer van Koophandel.

Bekijk alle blogberichten