Bedrijfsgegevens

In de database van Company.info vindt u kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsgegevens van meer dan 2,5 miljoen Nederlandse bedrijven. Dagelijks worden de bedrijfsprofielen geactualiseerd. Per bedrijf vindt u gegevens over onder meer het KvK nummer, het adres, de geografische ligging, het management, het telefoonnummer, de sector (SBI) en het aantal medewerkers. Al deze bedrijfsgegevens heeft elke zakelijke professional nodig voor sales en marketing, finance en risico, en voor operations en onderzoek.

Bedrijfsgegevens van waarde

Hoe meer u over uw (potentiële) klanten weet, hoe beter u uw dienstverlening op hen kunt afstemmen. Ook kunt u heel eenvoudig relevante prospects vinden op basis van bedrijfskenmerken van bijvoorbeeld uw beste klanten. Hierna exporteert u alle gegevens van deze prospects direct naar Excel of uw CRM systeem.

 

Wilt u bedrijfsgegevens opvragen die nog niet in onze database beschikbaar zijn? Dat kan! Deze gegevens downloadt u eenvoudig via het betreffende bedrijfsprofiel bij het Handelsregisterloket.

Klantinzicht met bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens zoals omzet of het aantal medewerkers van een organisatie geven u klantinzicht en maken het mogelijk u zich te verdiepen in uw (potentiële) klant of relatie. De uitgebreide bedrijfsgegevens en de sectorinformatie geven u een beeld van de spelers in een markt: onmisbaar voor een gedegen marktonderzoek. Benieuwd naar alle oplossingen die de bedrijfsgegevens van Company.info u bieden? Lees alle oplossingen.

Bedrijfsgegevens ook voor uw CRM

Bedrijfsgegevens zijn niet alleen beschikbaar in Company.info. Het is ook mogelijk om deze met een koppeling te integreren in uw CRM. Met behulp van deze webservice valideert en verrijkt u uw eigen klantgegevens en voegt u binnen enkele seconden nieuwe klantgegevens toe. Een naam of een KvK-nummer is genoeg om het bedoelde bedrijf foutloos aan uw CRM toe te voegen. Aanvullende bedrijfsgegevens worden daarna automatisch in uw eigen CRM overgenomen. Zo is er minimale kans op fouten bij de invoer en kost de administratie van nieuwe klanten veel minder tijd en geld.

Hoe meer onze accountmanagers over de klanten weten, hoe beter onze dienstverlening wordt.

Rabobank

Voor wie?

Bedrijfsgegevens zijn voor elke zakelijke professional en vooral voor:

  • Sales
  • Marketing
  • Relatiebeheer
  • Consultancy
  • Advies
  • Business analyse

Waarom bedrijfsgegevens via Company.info?

  • U werkt altijd met juiste, actuele en complete klantdata en voorkomt fouten in klantcontact.
  • U weet altijd wat er speelt, schat bedrijfsrisico’s beter in en ziet relevante verkoopkansen.
  • U heeft altijd een actueel en compleet CRM systeem.
  • U bespaart veel tijd en kosten in sales, marketing, finance, risico en marktonderzoek.

 

Wilt u ook actuele bedrijfsgegevens van elke organisatie tot uw beschikking hebben? Sluit dan een abonnement af of probeer Company.info één week gratis uit. En wilt u de bedrijfsgegevens direct in uw CRM importeren? Neem dan contact met ons op!

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC