Adressenbestand

Company.info geeft u toegang tot kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsinformatie over meer dan 2,5 miljoen organisaties in Nederland. Uit al deze organisaties kunt u eenvoudig bedrijven selecteren die voor uw (new) business belangrijk zijn. Het aanmaken van een adressenbestand doet u heel eenvoudig zelf. Bijvoorbeeld op basis van bedrijfskenmerken zoals de SBI-code, de locatie en het aantal FTE’s. De adressenbestanden van Company.info zijn altijd actueel, omdat de bedrijfsinformatie dagelijks geactualiseerd wordt aan de hand van wijzigingen in het Handelsregister.

Altijd een up-to-date klantenbestand

Doorlopend zorgen wij ervoor dat de informatie van elk bedrijf in onze database compleet én actueel is, en dat we u op de hoogte houden van het laatste zakelijke nieuws. Dit helpt u om uw klantcontact goed af te stemmen op ontwikkelingen bij uw prospect, klant of relatie. En met onze plugins, waarmee adressenbestanden geïntegreerd kunnen worden in uw CRM:

 • Houdt u ook eenvoudig uw eigen klantenbestand actueel en voorkomt u herstelfouten achteraf; en
 • Kunt u eenvoudig adressenbestanden van prospects toevoegen aan uw CRM.

Alleen relevante adressen in een adressenbestand

In de database van Company.info kunt u heel eenvoudig bedrijven selecteren op kenmerken, zoals sector, postcode, accountant en aantal medewerkers. U kunt ook selecteren op alle financiële gegevens uit de balans en de winst- en verliesrekening, zoals omzet, liquide middelen en vaste activa. Een relevante lijst met prospects is daarmee zó gemaakt. Deze lijst exporteert u met één klik naar Excel. Zo gaat uw direct mailing snel de deur uit, naar de juiste bedrijven en naar het juiste adres. Zo wordt uw leadgeneratie een fluitje van een cent.

Adressenbestand

Sneller en foutloos relaties aanmaken en onderhouden, ondersteunt onze eindgebruikers in hun werkzaamheden.

Kevin Voges
Productmanager, AFAS Software

Voor wie?

Voor wie zijn de adressenbestanden van Company.info in het bijzonder interessant?

 • Relatiebeheer

  Met de adressenbestanden heeft u actuele contact- en bedrijfsgegevens van uw klanten en relaties. Door te selecteren op bepaalde criteria heeft u snel inzicht in mogelijkheden voor bijvoorbeeld up-sell.

 • Sales

  Stel actuele prospectlijsten samen door te selecteren op de voor u relevante bedrijfskenmerken en haal nóg meer uit uw sales inspanningen.

 • Marketing

  Gebruik de adressenbestanden van Company.info als basis voor uw marketing campagnes.

Waarom adressenbestanden via Company.info?

 • U heeft snel de voor u relevante adressenbestanden voor (new) business en marktonderzoek.
 • U heeft alle belangrijke adressen in één overzichtelijk (Excel) bestand.
 • U koppelt adressenbestanden met een plugin direct aan uw eigen CRM.

 

Wilt u ook beschikken over de meest actuele, relevante adressenbestanden van het Nederlandse bedrijfsleven? Sluit dan nu een abonnement af of probeer Company.info één week gratis uit. Wilt u de adressenbestanden direct in uw CRM importeren? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle abonnementen

1061

proefabonnementen per maand afgesloten

172.085

nieuwe KvK uittreksels per maand beschikbaar

155.201

tevreden gebruikers per maand

Company.info wordt gebruikt door:

Achmea
Salland Olie
Business Lease
Greenchoice
Eiffel
Deloitte
YER
Bos Incasso
VanDoorne
PWC