Kenteken check

Is voertuiginformatie binnen uw organisatie van belang? Wilt u de waarde van uw wagenpark bepalen? Wilt u weten wanneer de APK-datum is van de voertuigen van uw klanten? Met Company.info Webservices is alle voertuigdata direct en realtime beschikbaar in uw systeem.

Met één klik alle voertuiginformatie met de kenteken check

Met de kenteken check volstaat het ingeven van een kenteken om direct alle specificaties van een voertuig toe te voegen aan uw software. Denk hierbij aan kenmerken als het gewicht, vermogen, BPM, kleur en datum van toelating. Maar ook de CO2 uitstoot, het energielabel, de emissiecode en de APK-datum. Ontdek alle mogelijkheden door deze informatie direct toegankelijk te maken waar u dit nodig heeft.

 • Algemene voertuigkenmerken automatisch in uw software
 • Uitstoot en verbruik direct inzichtelijk
 • Informatie over de huidige status van een voertuig realtime in uw systeem

Voor wie?

De kenteken check is vooral interessant voor:

 

 • Verzekeringsmaatschappijen
  Bepaal de verzekeringspremie van nieuwe voertuigen, door de basisgegevens van een voertuig automatisch in te laden in uw calculatiesoftware.

 

 • Autoleasebedrijven
  Haal voertuiggegevens via uw leasing software op en plaats deze automatisch in nieuwe contracten.

 

 • Autodealers en garages
  Bespaar tijd met taxaties door direct inzicht te hebben in de waarde van een voertuig.

 

Bekijk alle technische details van de voertuig webservices

Als een klant een online afspraak maakt met één van onze werkplaatsen, weten wij door de kenteken check van Company.info Webservices precies welke auto wij kunnen verwachten. Doordat wij alle voertuig kenmerken direct in ons systeem hebben, zijn wij in staat onze klanten nog beter te bedienen.

Hilko Roozenbeek
Suzuki

Hoe Company.info u helpt met het toepassen van voertuiginformatie

Company.info Webservices helpt u snel en eenvoudig te werken door al uw benodigde voertuigdata direct toe te voegen aan uw software. Naast de kenteken check, is het ook mogelijk om het beeld van een voertuig compleet te maken door de waarde, alle accessoires en een foto van het gewenste voertuig toe te voegen in uw systeem. Tot slot achterhaalt meldcode check of een voertuig al dan niet gestolen is.

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Volgende feature
Accessoires check