Foto check voertuig

Wilt u een afbeelding van een voertuig in uw dossier laden? Automatisch een foto van de auto in uw lease-administratie? Met de foto check van Company.info Webservices heeft u altijd de juiste foto van een voertuig paraat in uw systeem.

Direct de juiste afbeelding van een voertuig in uw software

Een plaatje zegt meer dan woorden. Maakt u gebruik van de webservices kenteken check of prijsinformatie voertuig, dan is het ook mogelijk om een afbeelding van het betreffende voertuig op te halen. Gaat het om een hatchback, sedan of stationcar? Met de fotocheck heeft u direct een indruk van het model. Met Company.info Webservices bent u in staat om snel en accuraat de opgehaalde voertuig foto’s automatisch in uw dossier of leasecontract te laden.

Foto check | Company.info

Hoe Company.info u helpt met het toepassen van voertuiginformatie

Company.info Webservices helpt u snel en eenvoudig te werken door al uw benodigde voertuigdata direct toe te voegen aan uw software. Naast de foto check, is het ook mogelijk om het beeld van een voertuig compleet te maken door de waarde, alle kenteken kenmerken en accessoires van het voertuig toe te voegen aan uw systeem. Tot slot achterhaalt de meldcode check of een voertuig al dan niet gestolen is.

Bekijk alle technische details van de voertuig webservices

Voor wie?

De foto check is vooral interessant voor:

 

  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Autoleasebedrijven
  • Autodealers en garages
Als een klant een online afspraak maakt met één van onze werkplaatsen, weten wij door de kenteken check van Company.info Webservices precies welke auto wij kunnen verwachten. Doordat wij alle voertuig kenmerken direct in ons systeem hebben, zijn wij in staat onze klanten nog beter te bedienen.

Hilko Roozenbeek
Suzuki

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten: