Waardebepaling object

U wilt een taxatierapport automatisch opstellen of de herwaardering van een woning automatiseren? De waarde van vastgoed direct toevoegen in een taxatierapport? Of de gegevens van een woning verrijken met NBWO-data in een dossier? Een koppeling met Company.info Webservices maakt dit allemaal snel en eenvoudig mogelijk.

Met één klik de woningwaarde

Een taxatierapport, een complete herwaardering van uw hypotheekportefeuille of meer kwaliteitscontrole en risicobeheersing op de woningwaardes binnen uw portfolio. Company.info maakt de benodigde informatie van het Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken (NBWO) direct en online beschikbaar in de software waarin u deze informatie nodig heeft.

 

Het opstellen van al uw vastgoeddocumenten verloopt met Company.info snel en eenvoudig. De objectieve, efficiënte en effectieve modelmatige waarderingen van onroerende zaken voor verschillende marktgebieden zijn direct beschikbaar voor gebruik.

Waardebepaling object
Betrouwbare databronnen zijn hét startpunt voor efficiënte digitale werkprocessen en kwaliteit.

Robért Molenaar
Witlox Van den Boomen

Voor wie?

Company.info helpt u tijd én kosten te besparen met het taxeren van vastgoed die u geheel of gedeeltelijk direct kunt importeren in uw gewenste documenten en rapporten. Dit is vooral interessant voor:

 

  • Taxateurs
  • Notarissen
  • Makelaars

 

Bekijk alle technische details van de vastgoed webservices

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
Koopsommenoverzicht