Koopsommen overzicht

Heeft u regelmatig koopsommen overzichten nodig voor het opmaken van contracten, akten en dossiers? Kost het handmatig overtypen van deze informatie onnodig veel werk? Wilt u de manier van werken efficiënter maken? Via Company.info Webservices is de kadasterinformatie uit het koopsommen overzicht direct en automatisch toe te voegen aan uw bestanden.

Met één klik een volledig koopsommen overzicht

Het koopsommen overzicht geeft een overzicht van verkoopprijzen van verkochte woningen in de buurt van een bepaalde woning. Wilt u de aanschafprijs of de koopsom van een gebouw toevoegen aan uw dossier? Het kan. Als de koppeling met Company.info Webservices is gelegd, volstaat de invoer van een postcode en huisnummer om een realtime overzicht van alle aankoopbedragen van verkochte woningen, appartementen, boerderijen en dergelijke toe te voegen aan uw bestanden, van dit jaar en de vijf jaar ervoor binnen het gegeven postcodegebied.

Met een foutmarge van 0% op data zijn we 100% betrouwbaar.

Bas Zwaveling
Lint Notarissen

Uw koopsom informatie altijd actueel

Leg ook de koppeling met het koopsommen overzicht van Company.info, en ontdek de voordelen van de eenvoudige toegang tot deze kadasterinformatie:

 

  • Koopsommen direct en realtime in uw systeem
  • Inzicht in alle transacties in een postcodegebied
  • Terugblik over laatste vijf jaar
  • Koopsom, transactiedatum, adres, oppervlakte, type vastgoedgoed en indicatie andere verkopen bij de transactie

Voor wie?

Company.info helpt u tijd én kosten te besparen met kwalitatieve koopsommen overzichten die u geheel of gedeeltelijk rechtstreeks kunt importeren in akten, bestanden en software. Dit is met name interessant voor:

 

  • Taxateurs
  • Notarissen
  • Makelaars

 

Bekijk alle technische details van de vastgoed webservices

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
Hypothecair bericht
Volgende feature
Waardebepaling object