Vastgoedinformatie

Bent u veel tijd kwijt met het zoeken naar vastgoedinformatie? Company.info maakt vastgoedinformatie van het Kadaster en NBWO direct toegankelijk in dossiers of documenten waarmee u werkt.

 

Wilt u kadasterinformatie automatisch in een vastgoedcontract toevoegen? Een stedenbouwkundig uittreksel opvragen? Met direct geïntegreerde data in uw eigen systeem werkt u altijd met betrouwbare data die u nodig heeft.

 

Kadastrale kaart

Krijg direct perceelnummers, kadastrale aanduidingen en overzicht van onroerend goed in uw eigen bestanden, akten of software.

Meer informatie

Eigendomsbewijs

Het eigendomsbewijs geeft aan welke rechten rusten op een bepaald perceel. Krijg snel een overzicht van de belangrijkste kadastrale data uit dit bewijs direct in uw applicatie.

Meer informatie

Hypothecair bericht

Met Company.info Webservices is alle informatie uit een hypothecair bericht direct beschikbaar in uw vastgoeddossiers en akten.

Meer informatie

Koopsommenoverzicht

Laat data voor u werken. Maak elementen van het koopsommenoverzicht van het Kadaster direct toegankelijk in uw contracten, akten en dossiers.

Meer informatie

Waardebepaling object

Bespaar tijd door de waarde van een object of de NBWO-data via de Webservices van Company.info direct in uw rapport of systeem te integreren.

Meer informatie
Vorige categorie
Financiële prestatie
Volgende categorie
Voertuiginformatie