Rechtspraak

Company.info geeft inzicht in gerechtelijke uitspraken op rechtsgebieden over bedrijven en bestuurders, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Alle eindvonnissen van openbare zaken worden opgenomen. Rechtspraak.nl bevat meer dan 100.000 uitspraken en publiceert deze volgens specifieke criteria. De informatie wordt dagelijks bijgewerkt. Door de directe koppeling tussen Company.info Online en Rechtspraak.nl heeft u altijd relevante, juridische informatie en jurisprudentie samen met bedrijfsinformatie bij elkaar online.

Risico’s in kaart

In Company.info Online kunt u controleren of uw zakenrelaties in gerechtelijke uitspraken voorkomen. Als onderdeel van uw risicomanagement is de informatie over faillissementen, strafrecht of andere categorieën van Rechtspraak.nl zeer waardevol. U kunt online zeer eenvoudig achterhalen of uw (potentiële) klant verwikkeld is geweest in een juridische zaak.

Voldoe aan Wft en Wwft

Om te voldoen aan de Wft (Wet op financieel toezicht) en Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) is het belangrijk dat u gedegen onderzoek doet naar uw potentiële klant of relatie. Door te zoeken binnen de juridische uitspraken via de koppeling met Rechtspraak.nl weet u met wie u zakendoet en voorkomt u samenwerken met onbetrouwbare partijen.

Company.info geeft ons snel, eenvoudig en overzichtelijk inzicht in alle data die we nodig hebben voor onze business. We maken in ons CRM gebruik van de meest actuele adresgegevens die door de link naar Company.info met één klik beschikbaar zijn. Zo bereiken wij effectief, efficiënt en voordelig onze debiteuren en verwerken we jaarlijks 25.000 dossiers.

André Groot
Algemeen Directeur, BvCM Credit Management en Incasso

Voor wie?

Rechtspraak is een welkome aanvulling op de bedrijfsinformatie van Company.info en vooral interessant voor:

 

  • Juridische dienstverlening
  • Inkoop
  • Incasso

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
Faillissement
Volgende feature
Integreren