Leadgeneratie

Bent u continu op zoek naar nieuwe, relevante B2B-leads voor uw bedrijf? Wilt u uw leadgeneratie proces automatiseren? Benieuwd naar look-a-likes op basis van uw beste klanten in uw CRM? Dan bent u bij Company.info aan het juiste adres. Genereer leads zoals u wenst: online, direct in uw CRM, ERP of elk ander systeem en als losse datalevering.

Leads genereren: online, direct in uw systeem of als los bestand

U kunt op 3 manieren leads genereren met Company.info:

 

  • Company.info Online: maak zelf een selectie uit alle Nederlandse bedrijven op basis van geografische, KvK en overige bedrijfskenmerken, die voor u relevant en interessant zijn. Gewoon aanvinken en klaar is uw prospectlijst. U kunt deze selectie downloaden naar Excel, en online opslaan en wellicht over een jaar weer uitvoeren. De bedrijfsinformatie van Company.info wordt dagelijks geactualiseerd. Zo mist u nooit een relevante lead.

 

  • Company.info Webservices: voeg snel en gemakkelijk nieuwe prospects in uw CRM toe. Importeer bijvoorbeeld look-a-likes op basis van het profiel van uw beste klanten. Denk aan bedrijfskenmerken zoals de sector, regio, rechtsvorm, aantal medewerkers en economische activiteit. Stel dat een bedrijf al in uw CRM staat, dan wordt deze niet toegevoegd. Zo voorkomt u dubbele bedrijfsgegevens in uw CRM. Bekijk alle technische details van de leadgeneratie webservices.

 

  • Company.info Data on Demand: bent u eenmalig of ad hoc op zoek naar leads? Geen probleem. Als u ons informeert welke leads relevant zijn voor u, dan leveren wij u een op maat prospectlijst in Excel aan.

Als B2B leadgenerator is het voor ons belangrijk dat het prospectbestand hoogwaardig en up-to-date is. Met Company.info als partner bieden wij onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze klanten zich goed kunnen voorbereiden op het salesgesprek met hun toekomstige klant. Hierdoor is de slagingskans om vanuit aangereikte leads een duurzame klantrelatie op te bouwen enorm groot.

Jeroen van Ginkel
Directeur, LEAD Development Company

Voor wie?

Leadgeneratie is van essentieel belang om succesvol zaken te doen. Zorg voor een continue én super efficiënte instroom van relevante leads en besteed alleen tijd aan leads die er voor u toe doen. Leadgeneratie is vooral interessant voor:

 

  • Marketing
  • Sales
  • Ondernemer

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Volgende feature
Adressenbestand maken