Adressenbestand maken

Bent u op zoek naar relevante prospects en bijbehorende adressen? Company.info geeft u toegang tot kwalitatieve, actuele en complete bedrijfsinformatie over meer dan 2,5 miljoen organisaties in Nederland. Maak uit al deze organisaties eenvoudig selecties van adressen van bedrijven die voor u belangrijk zijn.

Altijd een up-to-date adressenbestand

Het aanmaken van een adressenbestand of een prospectlijst doet u makkelijk zelf. Bijvoorbeeld op basis van geografische, KvK- en overige bedrijfskenmerken. Via Company.info Online of direct in uw CRM, ERP of elk ander systeem via Company.info Webservices.

Adressenbestand

Onze adressenbestanden zijn altijd compleet en actueel, omdat we de bedrijfsinformatie dagelijks bijhouden aan de hand van wijzigingen in het Handelsregister.

Integreer adressen direct in uw CRM

Het is ook mogelijk om adresgegevens automatisch op te vragen en aan te vullen in uw eigen ERP, CRM, website en elk ander systeem. De koppelingen van Company.info Webservices zorgen ervoor dat een beperkte handmatige invoer volstaat om een adres automatisch aan te vullen in uw systeem of online formulier. Zo volstaat het invoeren van postcode en huisnummer om de straat en de plaats direct in uw CRM of website toe te voegen. U houdt uw eigen klantenbestand actueel, voorkomt u fouten met het invoeren van data en bespaart u veel tijd. Bekijk alle technische details van de adressen webservices en bedrijfsgegevens webservices.

Voorheen werd 3% van de bestellingen in onze webshop niet correct afgeleverd. Dit kwam vrijwel altijd door onjuiste adresgegevens zoals verkeerde postcode-huisnummer combinaties. Sinds de koppeling met Company.info Webservices is dit probleem opgelost. Verkeerde bezorging komt bijna niet meer voor en dat scheelt ons veel extra kosten. Ook het aanmelden van nieuwe klanten met alleen het Handelsregister-nummer zorgt voor accurate data en een klantgerichte service!

Bram Sauer
CTO, ACES Direct

Alleen relevante adressen

Het aanmaken van een adressenbestand of een prospectlijst doet u makkelijk zelf. Via Company.info Online of direct in uw CRM, ERP of elk ander systeem via Company.info Webservices. Bijvoorbeeld op basis van geografische, KvK- en overige bedrijfskenmerken. Denk aan kenmerken zoals sector, regio, aantal medewerkers, omzet en meer! Een relevante lijst met prospects is daarmee zó gemaakt. Deze lijst exporteert u met één klik naar Excel of integreert u makkelijk in uw systeem. Zo wordt uw leadgeneratie een fluitje van een cent.

 

Voor wie?

Adressenbestanden van Company.info zijn in het bijzonder interessant voor:

 

  • Relatiebeheer: altijd actuele contact- en bedrijfsgegevens van uw klanten en relaties
  • Sales: prospects met adressen op basis van de voor u relevante bedrijfskenmerken
  • Marketing: snel en eenvoudig prospectlijsten voor uw marketing campagnes

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Vorige feature
Leads genereren
Volgende feature
Segmenteren