Bedrijfsnieuws

Company.info selecteert 24/7 uit meer dan 800 bronnen het bedrijfsnieuws. Bronnen zoals Rechtspraak.nl, het Centraal Insolventieregister, het FD, de KvK (handelsregisterpublicaties), en landelijke en regionale media. Alle nieuwsartikelen worden gescreend, ontdubbeld en gekoppeld aan die bedrijven en sectoren, die in de artikelen voorkomen.

Klantinzicht met zakelijk nieuws op maat

Door op de hoogte te zijn van het nieuws over uw klanten, prospects, relaties of concurrentie vergroot u direct uw klantinzicht.

 

Spot direct bedrijfsrisico’s en nieuwe verkoopkansen

Het bedrijfsnieuws laat zien welke ontwikkelingen zich afspelen binnen een sector of bij een bepaalde organisatie. Positieve of negatieve nieuwsberichten hebben invloed op zakelijke keuzes die u maakt. Bedrijfsnieuws is daarom een waardevolle aanvulling op uw risicomanagement of relatiebeheer. Zodra u weet wat er speelt bij uw (potentiële) klanten, kunt u effectiever uw relaties beheren. Ook spot u sneller nieuwe verkoopkansen en bedrijfsrisico’s bij uw huidige klanten. Ook voor leadgeneratie is het van belang op de hoogte te zijn van het laatste bedrijfsnieuws.

 

Het zakelijk nieuws helpt u om:

  • het haakje voor klantcontact te vinden;
  • uw klantgesprek goed voor te bereiden; en
  • uw klant op het juiste moment met de juiste boodschap te benaderen.

Bedrijfsnieuws via Company.info Online

Bedrijfsnieuws is op meerdere plekken in Company.info Online beschikbaar. Of u nu een overzicht van al het nieuws wilt met uitgebreide filtermogelijkheden, of alleen geïnteresseerd bent in het nieuws over een specifiek bedrijf, Company.info Online maakt dit mogelijk. En wist u dat u zelfs nieuwsalerts kunt instellen? U ontvangt dan een mail met een link naar het artikel als er nieuws is verschenen over de bedrijven en sectoren die u volgt.

Bedrijfsnieuws in uw systeem

Zorg dat het laatste bedrijfsnieuws over uw klanten direct zichtbaar is in uw CRM, ERP of ander systeem via Company.info Webservices. Ontvang automatisch notificaties als er relevante nieuwsartikelen zijn gepubliceerd waarin uw klant of prospect voorkomt. Met de nieuwssentiment score krijgt u inzicht in de stemming in het artikel. Zo bent u altijd direct op de hoogte van wat er speelt binnen uw netwerk.

De nieuwsalerts van Company.info worden dagelijks door ons gebruikt om direct in te kunnen spelen op actualiteiten bij onze klanten en prospects.

Funda

Voor wie?

Relevant bedrijfsnieuws is voor elke zakelijke professional interessant. Of u nu verantwoordelijk bent voor relatiebeheer of juist credit management. Door op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, weet u wat er speelt bij uw (potentiële) relatie en kunt u daar gericht naar handelen.

Waarom zakelijk nieuws via Company.info?

  • U hoeft niet meer naar nieuws te zoeken. Al het relevante bedrijfsnieuws, geselecteerd uit meer dan 800 bronnen, is nu online of in uw systeem beschikbaar.
  • U bent 24/7 op de hoogte van het laatste bedrijfs- en sectornieuws en van de handelsregisterpublicaties over uw (potentiële) klanten.
  • U kunt zelf aangeven over welke bedrijven en sectoren u nieuws wilt ontvangen.

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten:

Volgende feature
Bedrijfsnieuws volgen