DMU achterhalen

De ‘Decision Making Unit’ (DMU) speelt een cruciale rol in het besluitvormingsproces van uw (potentiële) zakenrelaties. Het is vaak een lastige opdracht om de DMU te achterhalen. Company.info helpt u bij het vinden van de juiste personen door u actuele informatie over beslissers en beslissingsbevoegden bij uw relaties te geven.

Zonder omwegen op uw doel af

Door direct de DMU te identificeren verliest u geen tijd meer met het benaderen van andere personen die voor u geen rol spelen in het verkoopproces. U bent in staat om uw contactpersonen direct op waarde te schatten. Doordat u beschikt over gemakkelijk toegankelijke, betrouwbare en relevante informatie, bent u succesvoller in uw werk. En daar gaat het om.

Aandeelhoudersinformatie via Company.info

Kwalificeer leads met DMU data

Met Company.info vindt u ook gemakkelijk relevante leads. Bijvoorbeeld op basis van bedrijfskenmerken van uw beste klanten. Het kwalificeren van deze leads is vanaf nu kinderspel omdat u weet met wie u bij deze bedrijven contact moet leggen.

 

Voor wie?

Inzicht in de DMU van uw (potentiële) zakenrelaties is vooral van belang voor professionals met een commerciële functie: van junior accountmanager tot business developer en commercieel directeur.

 

Wilt u de DMU automatisch in uw systeem?

Dat kan met Company.info Webservices. Bekijk alle technische details van de bedrijfsgegevens webservices.

Company.info geeft ons snel, eenvoudig en overzichtelijk inzicht in alle data die we nodig hebben voor onze business. We maken in ons CRM gebruik van de meest actuele adresgegevens die door de link naar Company.info met één klik beschikbaar zijn. Zo bereiken wij effectief, efficiënt en voordelig onze debiteuren en verwerken we jaarlijks 25.000 dossiers.

André Groot
Algemeen Directeur, BvCM Credit Management en Incasso

Waarom de DMU identificeren via Company.info?

Met de bedrijfsinformatie van Company.info kunt u:

  • snel en eenvoudig de DMU identificeren bij bestaande en potentiële relaties;
  • significante tijdwinst boeken in uw verkoopproces;
  • relevante leads snel kwalificeren met DMU data; en
  • sneller tot zaken komen omdat u met de juiste personen contact heeft.

Beschikbaarheid

Deze feature is beschikbaar in de volgende Company.info producten: