NEXTassyst / NEXTmatters

Wilt u de invoer van adres- en bedrijfsgegevens vergemakkelijken in NEXTassyst of NEXTmatters? Informatie van het Kadaster automatisch in uw documenten toevoegen? Relevante gegevens uit uittreksels direct kunnen oproepen in uw CRM? Devoon heeft voor beide applicaties een plugin ontwikkeld die dit allemaal mogelijk maakt.

 • Adres- en bedrijfsgegevens automatisch aangevuld
 • Kadaster data direct in uw documenten
 • Uittreksels realtime oproepen

Functies in de NEXTassyst / NEXTmatters plugin

Met de plugin voor NEXTassyst / NEXTmatters heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen:

 • Relatiegegevens automatisch aangevuld met bedrijfsdata

  Voer bedrijfsnaam en plaats in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd. Denk aan KvK-nummer, branche, aantal medewerkers en het vestigings- en factuuradres.

 • Adressen automatisch verrijkt

  Het invoeren van een adres verloopt sneller: postcode en huisnummer invoeren volstaat om een adres aan te vullen met straat en plaats.

 • Kadaster informatie en realtime uittreksels

  Heeft u een diepgaand inzicht nodig over uw relaties? Vanuit NEXTassyst kunt u via een deeplink direct kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws vinden over alle Nederlandse ondernemingen.

 • PEP- en Sanctielijsten

  Wilt u weten of u zaken mag doen met uw zakenrelatie? Check direct of uw klant bekend staat als Politically Exposed Person (PEP) of voorkomt op sanctielijsten.

 • Deeplink Company.info

  Heeft u een diepgaand inzicht nodig over uw relaties? Vanuit NEXTassyst kunt u via een deeplink direct kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws vinden over alle Nederlandse ondernemingen.

Onze plugin voor NEXTassyst en NEXTmatters ondersteunt het dagelijks werken binnen het notariaat en de advocatuur. Alle data die advocaten en notarissen nodig hebben over klanten is direct voorhanden in het CRM en kan direct gekoppeld worden in documenten die worden opgesteld. Dit bespaart dagelijks veel tijd.

Ben van Hengstum
Directeur Devoon & Trivium Software

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden om de kwaliteit van uw relatiegegevens in NEXTassyst of NEXTmatters automatisch compleet, correct en actueel te maken.

 

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement