Act!

Altijd complete en actuele bedrijfsgegevens in uw Act! CRM systeem? Door de koppeling met Company.info heeft u moeiteloos een volledig en actueel beeld van uw relaties.

 

Met de Company.info plugin voor Act! CRM worden uw klantgegevens aangevuld met bedrijfsdata van alle bedrijven in Nederland (meer dan 2,7 miljoen). U heeft gelijk inzicht in kerninfo zoals contactgegevens, jaarrekeningen, bedrijfsgrootte, branche-omschrijving (SBI-code), managementinformatie, financiële kerncijfers en KvK-uittreksels en meer.

 • Bedrijfsgegevens automatisch aangevuld
 • Toegang tot bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws
 • Verzekerd van actuele klantgegevens
 • Gratis plugin

Functies in de Act! plugin

Met de Act! CRM plugin heeft u alle tools in handen om succesvol zaken te doen:

 • Bedrijfsgegevens automatisch aangevuld met gegevens uit het Handelsregister

  Voer bedrijfsnaam of KvK-nummer in en alle ontbrekende elementen uit het Handelsregister worden aan de database toegevoegd.

 • Volledig inzicht in uw leads en klanten

  Door de koppeling met Company.info Online heeft u diepgaand inzicht in het management, de bedrijfsstructuur en financiële prestaties van uw relaties. Ook het genereren, segmenteren en benchmarken van leads is snel geregeld.

 • Voorkom dubbele en verouderde klantgegevens

  Naast de verrijking van bedrijfsgegevens checkt de plugin ook of nieuw aan te maken relaties al voorkomen in de database. Het aanmaken van duplicaten wordt op deze manier eenvoudig voorkomen. Daarnaast actualiseert u bestaande gegevens automatisch in Act!.

Als partner van Company.info hebben wij een plugin ontwikkeld voor Act! CRM. Het werken aan complete en actuele klantgegevens verloopt hiermee nu vele malen sneller en eenvoudiger. De koppeling met Company.info Online zorgt bovendien voor een diepgaand inzicht in financiële kerncijfers en het laatste nieuws.  

Peter Pennings
Managing director Tendenz

Vraag informatie aan over de Act! plugin

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de plugin voor Act! CRM.

Uw gegevens


De heerMevrouw
Akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement